Övernattning

SKOGSBYGDEN
Lägg in text här

Fegens vandrarhem 1
Fegens Vandrarhem 2
Fegens Vandrarhem 3

69. Fegens vandrarhem

Vandrarhemmet är beläget på en höjd med en fantastisk utsikt över den vackra Fegensjön. På sidan mot sjön finns det en altan där man kan njuta av utsikten. Det gamla huset har en spännande historia. Det byggdes som lyxbostad, Villa Solvik och sedan skiftar bruket allt eftersom tiderna förändrats. I dag är Villa Solvik ett trivsamt och populärt vandrarhem, väl värt ett besök.
070-279 89 09

Hammar Posse 1
Hammar Posse 2
HammarPosse 3
HammarPosse 4
HammarPosse 5

76. Hammar Posse

Kontraster är det som förenar oss människor. Med sin keramik vill Lisa Hammar Posseta fram konst som berör men som också är i tiden i färg och form. Hon visar att vi trots våra yttre olikheter alla är stöpta i samma form, människan. 

Med ursprung som florist har hon överfört sin kreativitet till keramik, särskilt specialiserad inom raku. Hennes unika Rakudolls har fått internationell uppmärksamhet och användes till och med som rekvisita i Rubens Östlunds film "The Square". Med över 50 återförsäljare i Norden, Holland, Frankrike och England når hennes keramik en bred publik. Kontakta Lisa för att komma på ett besök i verkstaden.

Boende finns!Välkommen till skogsbygden!